Ekskluzivno: Rešena misterija utvare na putu Bor-Zaječar

Vozače na novom putu Bor-Zaječar, koje je u sredu nakon ponoći preseratala utvara žene u belom koja lebdi iznad puta, nisu plašili zli duhovi, priviđenja, Muma Paduri i vile, već dva počinioca obučena u venčanice – saznaju “Novosti”.

Naime, kako je listu “Novosti” potvrdio izvor iz policije, koji vodi istragu i koji je zahtevao anonimnost, operativnim radom se došlo do zaključka da su ljude plašile dve osobe i to obe obučene u bele venčanice, sa bidermajerom i plaštom preko lica.

Jedna osoba u beloj venčanici nalazila se uzvišenju kraj pravog dela puta Bor-Zaječar, koji nije osvetljen, tako da je vozačima iz daljine izgledalo kao da neka osoba u belom lebdi nekoliko metara iznad kolovoza – kaže izvor lista “Novosti” – U podnožju uzvišenja, sakriven u grmlju kraj puta, nalazio se automobil sa “šiberom”. Duga osoba, takođe obučena u belu venčanicu, bila je na krovu automobila i pružala bidermajer ka vozačima. Nakon što bi se ovi dovoljno približili, izgrednik bi, jednostavno, uskočio kroz otvor u auto i ostajao sakriven u grmlju kraj puta.

Pročitajte i: Lebdeća žena sa bidermajerom