OČI U OČI POSLE HAOSA: Filip Car i Marko Janjušević Janjuš stavili tačku na svoje prijateljstvo (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje za Marka Janjuševića Janjuša.

- Zašto ne kažeš Filipu u četiri oka šta imaš da mu kažeš nego iza leđa i zašto ga nazivaš onaj iz rehaba? Otkad niste dobri? - glasilo je pitanje.

- Od ove sezone, prestali smo da se družimo, on je otišao na jednu stranu, a ja sa ljudima koji mi prijaju. Ja ako sam nešto rekao to je bilo u svađi, ovako ga nikad nisam spominjao i izbegavao sam komentarisanje. Napolju sam više vremena proveo sa njim nego sa svojom ćerkom, preko leta dok nisu ušli - rekao je Janjuš.

- Ja mislim da je to ono da raspravi sa Sanjom. Ja nisam rekao ništa direktno nego ono što su videli milioni. Mi smo dozvolili da se to desi. Hiljadu stvari njemu ne odgovara kod mene, hiljadu meni kod njega, mi smo samo u zaj*banciji isti, možemo da popijemo i da se podružimo. Mi gledamo na prijateljstvo drugačije. Nije prirodno nakon svega što se izdešavalo da se družimo. Ja sam rekao šta mi smeta, on je takav da drži u sebi. Ovo jutros je eskaliralo, to su stare strasti - dodao je Car.

- Meni ništa nije smetalo - rekao je Janjušević.

- On kaže da je tako, ja osećam da je drugačije, smetali su mu moji odnosi, učešće i nije ovo prvi put da se desilo meni i njemu, ali je zadnji. Nemam dobro mišljenje, mnoge stvari meni smetaju - pričao je Filip.

- Mislim da je najbolje da nemamo nikakav kontakt do kraja rijalitija - rekao je Janjuš.

- Do kraja života - dodao je Car.

- Ovo je jedino pravo rešenje, slažem se da ne mogu zajedno. Tu se prave teorije zavere na svaku reč. Ovo je pravo stanje, bez kontakta i relano je - komentarisao je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još