ŽELJKO ŽELJNO IŠČEKUJE BRATA: Veljko Ražnatović progovorio o dolasku drugog naslednika na svet

Veljko Ražnatović, sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, uskoro će dobiti i drugog naslednika, za kojeg su on i njegova supruga Bogdana izabrali ime Krstan.

Veljko je progovorio o treninzima i dolasku drugog sina na svet i proslavi koju će tada pripremiti za njega.

- Nisam još u punoj fazi priprema, dižem tegove jednom dnevno, radim na snazi i to je to. Kada završimo te porodične stvari koje imamo, kada dočekamo novog člana, tada ću ponovo da nestanem - rekao je Veljko.

Veljko je otkrio da li su Bogdana i on pripremili sina Željka na to da će dobiti brata.

- On svakog dana pita: "Mama, jesi rodila Krstana?". Mi smo u Titelu, ona je već desetak dana ovde zato što joj je stomak, je l', veliki. Videćemo sve kad se bude rodio Krstan, ja verujem da će tu biti malo ljubomore i ovoga i onoga, ali Bože zdravlja, sve je to normalno - rekao je Veljko, pa se osvrnuo na to da je i on imao svađe i sukobe sa sestrom Anastasijom:

- Jesmo se Anastasija i ja svađali, ali ovo su ipak dva muška deteta i moja! A ja sam imao sestru pa je to bilo drugačije.

Ceca i mali Željko su nedavno posetili Anastasiju u Španiji, a Veljko je otkrio da li planira da je poseti.

- Ne planiram da je posetim. Nije da nešto postoji, nego ja stvarno mrzim da putujem, mrzim avion, mrzim aerodrom. Ako idemo negde na odmor, da me nateraju, ići ćemo zajedno, ali radije ću da sačekam Anastasiju da dođe nego da ja idem tamo - rekao je Ražnatović.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: ac3isb4ck/Instagram

Pogledajte još