U Partizanu bez promena, Stanojević ostaje

Posle današnje burne sednice Upravnog odbora, koja je trajala tri i po sata, klub je izdao saopštenje u kome se navodi da klub neće biti uzdrman eliminacijom od Šamroka u Ligi Evropa.

"(Na sednici UO) zaključeno je da eliminacija od irskog šampiona Šamroka neće uzdrmati stabilnost i jedinstvo svih struktura kluba i odanost armije navijača. Iskazana je jasna opredeljenost i angažovanost ka ostvarenju cilja - nastavku dominacije u srpskom fudbalu", navodi se u kratkom saopštenju UO.

Posle eliminacije od Šamroka u kvalifikacijama za Ligu Evrope, predsednik Dragan Đurić i trener Aleksandar Stanojević izmenili su javno optužbe na račun jedan drugog.

U Beogradu se u četvrtak uveče pronela informacija da će Stanojević biti smenjen, a na njegovo mesto doveden bivši trener Vojvodine Zoran Milinković, zbog čega je, navodno, i sportski direktor Mladen Krstajić odlučio da ode.

Tok sednice bio je buran, pošto su je napustili i Stanojević i član UO Dragoljub Vukadinović, dok je Krstajić nekoliko puta izlazio i vraćao se.

Crno-beli su, međutim, odlučili da ništa ne menjaju. Niko od članova UO nije razgovarao sa novinarima posle sednice, a portparol kluba Marko Vjetrović rekao je samo da će Aleksandar Stanojević voditi ekipu na Sardiniju u prijateljskom meču protiv Kaljarija.

Beta

Pogledajte još