Ostaju Stanojević i Krstajić

BEOGRAD, 2. septembra 2011. (Beta) - Fudbalski klub Partizan odlučio je u petak da ne menja ništa u klubu posle nedavnih potresa, već da nastavi da "dominira srpskim fudbalom".

Posle burne sednice Upravnog odbora, koja je trajala tri i po sata, klub je izdao saopštenje u kome se navodi da klub neće biti uzdrman eliminacijom od Šamroka u Ligi Evropa.

"(Na sednici UO) zaključeno je da eliminacija od irskog šampiona Šamroka neće uzdrmati stabilnost i jedinstvo svih struktura kluba i odanost armije navijača. Iskazana je jasna opredeljenost i angažovanost ka ostvarenju cilja - nastavku dominacije u srpskom fudbalu", navodi se u kratkom saopštenju UO.

Posle eliminacije od Šamroka u kvalifikacijama za Ligu Evrope, predsednik Dragan Djurić i trener Aleksandar Stanojević izmenili su javno optužbe na račun jedan drugog.

Tok sednice bio je buran, pošto su je napustili i Stanojević i član UO Dragoljub Vukadinović, dok je Krstajić nekoliko puta izlazio i vraćao se. Crno-beli su, medjutim, odlučili da ništa ne menjaju. Niko od članova UO nije razgovarao sa novinarima posle sednice.

..

Pogledajte još