BOLJE JE BITI SINGL: Sa koja tri tipa muškaraca ne bi trebalo da budete?

Žene padaju na razne tipove muškaraca. Vole opasne, zabavne, inteligentne i zgodne momke. Ređe im se dopadaju dobri, a jedno od večitih pitanja je zašto je to tako?

Međutim, iako se nećemo pozabaviti konkretno tom temom, hoćemo time koji momci vam nisu potrebni u životu.

Uvek imajte na umu da je bolje da ste sami, nego u vezi s pogrešnim momkom.

"Večiti dečak"

Ovo je momak koji ima određen broj godina, i nedvosmisleno utvrđeno od svakoga sa dva zdrava oka u glavi, tipičan sindrom Petra Pana. On je super spontan, zabavan i dečački iskren.

S njim ćete se provoditi toliko urnebesno da ćete potpuno zaboraviti na činjenice da svakodnevno spava do podne, nema posao, vozačku dozvolu, a ni zdravstveno osiguranje.

Ako već niste u stanju da probušite njegov zabavni balon, onda barem izađite iz njega.

"Mlakonja"

Ovaj frajer je super drag. Uvek vas pažljivo sluša, pristojan je, vaša mama ga obožava, a čak se i svako malo seti da vam donese cveće bez nekog posebnog razloga.

Ali, s njim jednostavno nema ni strasti, ni uzbuđenja, jer je dosadnjikav i predvidiv kao i svaki seks sa njim. Koji je naravno misionarski i nikakav drugačiji.

"Tipičan zavodnik"

On je frajer koji je u stanju da vas uvede na svaku zabavu, koji vas besramno grli i ljubi kad god mu se to prohte, koji vam ne pošalje poruku dva meseca, a onda se javi kao da ste se upravo juče videli, naravno, u želji da se ponovno vidite.

On je uobražen, pun sebe, koji uprkos tome uspeva da bude harizmatičan i šarmantan. Na prvu vam verovatno deluje super zanimljiv, ali nakon jako kratkog vremena ćete shvatiti da to nije momak kojeg želite u svom životu.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još