PATILA SAM U BRAKU: Slavica Ćukteraš progovorila o razvodu, odnosu sa bivšim suprugom i odrastanju ćerke Viktorije

Pevačica Slavica Ćukteraš bila je gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj otvoreno govorila o tome kada je prestala zaljubljenost u supruga Vladu Avramova sa kojim je u braku bila šest godina i kako danas funkcionišu po pitanju ćerke Viktorije koju su dobili u braku.

Slavicu je 2013. godine poznanik upoznao sa ocem njene ćerke Vladom Avramovim koji je bio u našoj reprezentaciji. To je bio romantičan period njenog života, na Maldivima je dobila prsten, venčala se tajno i otpočela život sa njim.

- Lepo je bilo. Tada sam poslednji put i bila zaljubljena, a čovek kada je zaljubljen sve mu je lepo. Da si na selu, tebi je lepo, ti si srećan, a pogotovo kada imate tako dobre destinacije da uživate, tipa Tokijo, Kaljari, Bergamo, Dubai. Mi smo na svim tim mestima živeli, to je jedna lepa etapa mog života, koja je trajala šest godina i kruna je Viktorija koja sada ima šest i po godina. Ostavili smo to iza nas, izašli smo iz tih partnerskih cipela, ući ćemo u neke nove ako bog da, ali tu smo da budemo kao korektni roditelji - rekla je Slavica.

Mnogi poznati posle kraha braka prljav veš iznose u javnost što kod pevačice nije slučaj.

- Nikada nisam ružnu reč rekla, a nemam ni razloga zato što je on fenomenalan tata. On možda nije fenomenalan muž ili ja žena - rekla je Ćukteraševa na šta je profesorka pitala mislite na to da onda ne bi došlo do razvoda a na šta je pevačica odgovorila potvrdno.

Tokom emisije povela se priča i o tome koliko je Slavicu bolelo kada je shvatila da te zaljubljenosti više nema.

- Boli jako, samo što je zaljubljenost umrla još u braku. Nije se desio razvod pa kao patimo, patila sam u braku - kaže Slavica na šta se profesorka nadovezala pitanjem da li je to reaktiviralo neke traume:

- Kako da ne, ja svoje psihoterapije ne prekidam.

Viktorija sada živi sa mamom, ali ona prolazi kroz nešto slično kroz šta je prošla Slavica.

- Toga sam se najviše plašila u životu, to me je i snašlo. To nisam volela. Smatram to porazom i boli jako - rekla je otvoreno Slavica.

Na pitanje da li devojčica pita gde je tata, Slavica kaže:

- Ne, zato što je on uvek tu. Iako je on u inostranstvu ona ide kod njega, bude tamo po 10-15 dana. Ona još uvek ne ide u školicu, predškolsko je pa može tako da funkcioniše. Evo, na primer ja sam 2021. godine stalno nešto bila bolesna, te srce, te ovo, te ono, ona je sve vreme bila kod oca. Oni imaju savršen odnos.

- Apsolutno. Ne nazovem danima, znam da je ona sa tatom, to je apsolutno sigurno, da se nešto strašno desi ja znam da bi on mene zvao. Uživaju i to je nešto... Bilo mi je samo to da moje dete ne bude bez oca jer ja sam mog viđala jednom u dve godine. Viktorija se zaželi tate ali nije ga željna da ga ne viđa, viđa ga non-stop. Ali, nisam planirala da moj život ode u tom smeru, da ono što sam ja kao mala doživela da sutra dete koje ja rodim to isto doživi - rekla je iskreno Slavica Ćukteraš.

Ako nema ljubavi između dvoje ljudi, pevačica kaže da je bolje razvesti se.

- Bolji je razvod. Lekovito je. Dete oseća emocije, ono dođe nasmejano kod mene, ode kod njega... Što se tiče toga štitimo je i dajemo joj uvek do znanja da su i mama i tata tu. Ona još uvek ne može da shvati sve, skoro mi je rekla: "Volela bih da niste razdvojeni", pa onda pita: "Kako ste se venčali?", pa: "Kako sam ja nastala?", pa pita za venčanicu, pokazujem joj slike... Jeste da je osakaćena jer nikada nije videla mamu i tatu da se grle i ljube, ali sa druge strane ima tatu i mamu koje viđa non-stop - istakla je pevačica.

Izvor: Blic.rs
Foto: cukterasslavica/Instagram

Pogledajte još