Poznati se kupali u peni (Foto)

Pogledajte i dve galerije portala Nadlanu:

Fotografije Foam Fest

Pena žurka u Areni

Više hiljada hektolitara pene u kombinaciji sa odličnim setovima, kako Klamarana, Novija i Varele tako i domaćih di džejeva, ostavilo je posetioce ove manifestacije bez daha. Pored glavnog stejdža, u prstenu arene instalirane su još dve bine, „Dip haus landž“ i „Serbian stejdž“, koje su takođe bile poprišta odlične zabave.

Kao i svake godine, na festival su pohrlile i mnogobrojne poznate face, pa smo u vip ložama između ostalih sreli Milana Stankovića kome je ovo posle duže pauze bilo prvo javno pojavljivanje. Bojana Stojković bila je u društvu Katarine Šišmanović i Aleksandre Perović, a sa njima u loži našli su se i Slađa Ivanišević, Uroš Duvnjak, Sava Radović i mnogi drugi.

Pop pevačica Milica Majtorović kako je i najavljeno, bila je na pena topu u Areni. Majstorovićeva se po prvi put našla u ulozi topdžije, a kako sama kaže rado će to učiniti ponovo:

Osećaj je sjajan, a ja sam oduševljena! Neizmerno mi je drago što sam učestvovala u ovom projektu i rado ću to učiniti ponovo – kaže Majstorovićeva.