SUTRA MOGU DA POSTANEM GOSPOĐA SREJOVIĆ: Jovana Ljubisavljević iskreno o ljubavnoj vezi sa Bogdanom

Nekadašnja učesnica "Zadruge" i bivša misica Jovana Ljubisavljević nedavno je javno progovorila o vezi sa Bogdanom Srejovićem.

- Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je, ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas - rekla je Jovana Ljubisavljević tada kroz osmeh, a sad se opet dotakla njihove romanse.

- Rekla sam da se neću oglašvati... Svi očekuju sad šta jedem, gde smo seli, kad smo legli... Ono što odlučimo da podelimo, mi ćemo podeliti. Ja sutra mogu da postanem gospođa Srejović, a mogu i da završim sa njim i da niko ne zna - ističe Jovana.

- Izlazili smo u krugovima društva, upoznavali smo se, možda je tu bilo od prvog dana nešto, ja sam imala medijski linč, selidba, on je bio uz mene, ja uz njega kroz teške trenutke - dodala je ona za "Republiku".

Jovana je, podsetimo, nedavno rekla kako je na Veliki petak farbala jaja i išla na pričest, a pripadnici sedme sile iskoristili su priliku i pitali je da li ju je bivši dečko Svetlane Cece Ražnatović tog dana pratio u stopu.

- Da, bio je tu - rekla je bivša zadrugarka.

Izvor: Blic.rs/Republika.rs
Foto: ljubisavljeviceva/Instagram

Pogledajte još