BILA SAM SREĆNA ŠTO ZNA DA POSTOJIM: Dragana Mićalović progovorila o susretu sa Zdravkom Čolićem

Glumica Dragana Mićalović nedavno je imala priliku da upozna Zdravka Čolića, što je podelila sa pratiocima na Instagramu, a sada je otkrila nešto više o upoznavanju.

Dragana je veliki fan popularnog pevača, a sada je ispričala kako je izgledao njihov susret.

- Nedavno mi se ostvarila želja da upoznam Čolu, i da mu priđem i da mu se slikam sa njim. Nemam šta puno da vam kažem o tom susretu, osim da me je prepoznao, bila sam srećna što zna da postojim - kroz osmeh je odgovorila glumica, koja ima veliki broj fanova među mlađima.

- Dešava se da deca imaju tremu kada nas vide, ali zaista su ta deca moja najveća nagrada i imam strpljenja kada me pitaju za fotografiju - istakla je Dragana, koja je otkrila da li voli da izlazi.

- Ne prihvatam da sam ostarila, nego ustajem rano za snimanja i za mene je idealno da se izađe ranije, to mi najviše prija. Igram u nekoliko predstava, snimamo i dalje "Igru sudbine", jeste naporno, nemam privatni život, ali je to za za ovaj period okej. Ni za ljubav nemam vremena - rekla je glumica, koja smatra da bi žena trebalo da plati piće na prvom dejtu.

- Žena, ali mislim da je to najnebitnija stvar, dejt ne mora biti ni u kafiću, nego recimo na šetalištu. Ne sećam se da li sam nekada prva prišla muškarcu - zaključila je Dragana.

Izvor: Blic.rs
Foto: hipokampelefentokamela/Instagram

Pogledajte još