Pesma Stay Awake na prvom mestu

LONDON, 5. septembra 2011. (Beta) - Album "I'm With You" grupe "Red Hot Čili Pepers" dospeo je na vrh liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok je pesma "Stay Awake" repera Egzampla na prvom mestu liste singlova.

Na drugom mestu liste albuma je album "Nothing But The Beat" Dejvida Gete, a na trećem "E c h o e s" Vila Janga, objavio je Nju mjuzikal ekspres. Adel je na četvrtom mestu sa albumom "21", dok petu poziciju zauzima Džo Makelderi i album "C l a s s i c". "Bombej Bajsikl Klab" je na šestom mestu sa albumom "A Different Kind Of Fix". Adel je sedma, sa albumom "19", a na osmoj poziciji je Lil Vejn i "Tha Carter IV". Deveta je Doli Parton i album "Better Day", a deseta Ejmi Vajnhaus i "Back To Black".

Na drugom mestu liste singlova je "Moves Like Jagger" benda "Marun Fajv" u kojoj gostuje Kristina Agilera, treća je numera "Heart Skips A Beat" Olija Mersa u kojoj gostuje "Rizl Kiks", dok je na četvrtoj poziciji Ed Širan sa pesmom "You Don't Need Me, I Don't Need You". Peta je pesma "Feel So Close" Kalvina Harisa, a na šestom i sedmom mestu slede numere "Jar of Hearts" Kristine Peri i "Don't Go", koju je Reč 32 snimio sa Džošom Kumrom. Vil Jang je na osmoj poziciji, sa pesmom "Jealousy". Deveti je bend "Kaver Drajv" sa pesmom "Lick Ya Down", a deseti Šon Kingston i numera "Party All Night (Sleep All Day)".

..

Pogledajte još