ŽELIM DA IMAMO TROJE DECE: Milica Jokić progovorila o ljubavnoj vezi sa Lukom Dačićem

Popularna pevačica Milica Jokić, koja je u skladnoj vezi sa Lukom, sinom Ivice Dačića, kaže da mašta o velikoj porodici i da joj je želja da bude majka troje dece.

Milica ističe da je Ivica Dačić, potpredsednik Vlade, ministar spoljnih poslova i lider SPS-a izuzetno duhovit.

Da li ste ti i Luka pričali o braku?

- Nismo pričali o braku, mislim da je još uvek rano. Dugo se poznajemo, i pre emotivnog odnosa bili smo dobri prijatelji, ali još nije trenutak za tako nešto, mladi smo. Ide sve normalnim tokom, ne treba žuriti. Najlakše je organizovati venčanje! Karijera mi je za sada na prvom mestu. Luka i ja uživamo u vezi.

Da li si maštala o velikoj porodici, koliko bi dece volela da imaš?

- Volela bih da imam veliku porodicu! Svaka žena voli da se ostvari kao majka, tako i ja želim isto, ne sada ali kada bude prikladan momenat za to. Nije mi bitan pol deteta, šta god da je, samo je važno da je živo i zdravo! Volela bih da imam troje dece, kao mala sam maštala o velikoj porodici.

Da li se uobrazila od kako si postala Dačićeva snaja?

- Zvanično još nisam postala njegova snajka! Nisam se uobrazila, zaista nema potrebe, ne vidim razlog da budem uobražena! Luku poznajem dugi niz godina i pre svega što se dogodilo među nama. Mi smo jedan vremenski period krili da smo zajedno, jer smo znali da će se o tome pisati. Doneli smo odluku da se pojavimo zajedno na jednoj manifestaciji, nismo znali da će biti toliko novinara, tako se otkrila naša veza.

Kakav je Ivica Dačić, da li je strog?

- Ivica nije strog, kakav je i na televiziji, takav je i privatno! Običan, normalan čovek kao svi ljudi! Voli da se šali, veseo je, duhovit, baš je onakav kakvog ga ljudi znaju! Svi već znaju zapevamo često zajedno na bilo kojoj proslavi. Volimo numere "Kad zamirišu jorgovani", "Ko na grani jabuka" i "Ponoć", to su nam tri omiljene pesme.

Koji su tvoji dalji planovi, šta pripremaš svojoj publici?

- Pripremam nove pesme. Nedavno sam izbacila numeru "To mogu ja". Pesma je već tri nedelje u trendingu, jako sam zadovoljna i ponosna sam na takav uspeh, jako dobro prolazi kod publike! Reakcije su zaista fenomenalne! Nisam se nadala toliko pozitivnim komentarima! Promovišem novu pesmu i pripremam jednu baladu, ona je već spremna i mislim da će se ljudima dopasti.

Izvor: Informer.rs
Foto: milica.jokiic/Instagram

Pogledajte još