ZA SAVRŠENU ZADNJICU RADIM 100 ČUČNJEVA DNEVNO: Severina Vučković otkrila tajnu vitke linije

Pevačica Severina Vučković otkrila je da redovno trenira i jede sirovo voće i povrće, a dnevno ima pet manjih obroka, zbog čega nikada nije gladna.

Severina je jedna od najzgodnijih pevačica, ali kao većina žena, i ona ponekad kuburi sa kilogramima. Pevačica je u jednom periodu imala sedam kilograma viška, kojih se rešila pomoću posebnog režima ishrane i, naravno, treninzima.

- Nisam često u teretani, jer smatram da telo ponekad mora i da se odmori. Dovoljno mi je da jednom nedeljno radim vežbe, a kada se spremam za turneju, onda treniram tri-četiri puta. Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo, a za savršenu guzu radim čučnjeve. Svim ženama bih preporučila da urade po 100 čučnjeva dnevno i modna pista je njihova - rekla je pop zvezda.

Osim što trenira, Severina pazi šta jede.

- Mnogo volim da jedem, pa se i ugojim, ali onda se ne osećam lepo i nemam dovoljno energije. Kad sam nabacila sedam kilograma, korigovala sam ishranu. Odlučila sam da imam pet manjih obroka, ali i da šetam minimum pola sata dnevno - rekla je Seve.

Pevačica koja je sa 63 sišla na 56 kilograma, otkrila je da joj se obroci uglavnom sastoje od sirovog voća i povrća.

- Trudim se da ne ubacujem toksine u telo i čini mi se da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim iz ishrane. Pošto obožavam voće i povrće, u poslednje vreme samo to jedem. Čim ustanem, popijem smuti, u koji stavim šargarepu, cveklu, maline, jagode, borovnice, kupine i bademovo mleko. Ponekad ubacim malo banane da bi bilo gušće. Taj obrok me baš zasiti, pa nisam gladna do ručka. Za ručak jedem suši, a za večeru grilovano povrće. Više manjih obroka u toku dana i šetnja - tajna su moje vitke linije.

Izvor: Informer.rs
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još