Kako da imate vruć brak?

Istraživači su tražili od 274 bračna para da ocene nivo naklonosti prema svojim suprižnicama.Samo jedan precenat je rekao da uopšte više nisu u ljubavi . Ali čak 48 posto je reklo da su u najvećem žaru ljubavi (40 posto od njih je proslavilo desetogodišnjicu ljubavi)

Pa šta je to što te parove čini srećnim? Pored ponašanja kao kod opčinjenog tinejdžera koji o svojoj ljubavi misli po ceo dan, potrebno je i malo akcije ( ne samo te vrste akcije). Većina parova koja je u intezivnoj ljubavi korsiti vreme za nove izazovne aktivnosti( izalazak u novi klub, večera u fancy restoranu...) Svaki put kada uradite nešto uzbudljivo i novo , vaš mozak oseća talas zadovoljstva , a vi podsvesno poistovećujete taj osećaj sa svojim partnerom, kažu američki stručnjaci.

Možda i nije iznenađujuće, ali parovi u ljubavi su i veoma zauzeti u pogađate već čemu....Čest seks, može da zadrži strast na visokom novou čak i ako ostale stvari ne idu kako treba (nemate baš dovoljno novca ili vas deca ponekad izluđuju)

Još bolje ovako.Kombinujte dosta seksa i dosta novih zajedničkih aktivnosti .Čak i ako mislite da znate sve os vom bračnom drugu, unesite neku novinu u iznenadićete se.

Pogledajte još