NJENOM BAHATOM PONAŠANJU NEMA KRAJA: Anđela Đuričić ucenjuje produkciju da neće učestvovati u emisijama dok se ne oglasi Mensur Ajdarpašić (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje Valentini Stanković.

- Dokle ćeš više ići kao kuče za Zvezdanom i maziti ga dok Maja spava? - glasilo je pitanje.

- Mazim ga i kad Maja ne spava, sedimo zajedno i pričamo o svemu - rekla je Valentina.

- Mazila si čoveka dok spava, pa si mu mazila stopala - rekao je voditelj.

- Budila sam ga, on nije hteo da ustane, pomazila sam ga i izašla iz sobe. Mazi i on mene, šalimo se i zezamo - rekla je Valentina.

Odjednom je Anđela Đuričić prekinula Valentinino izlaganje, uzela bubicu od Maje Marinković i pokušala da uceni produkciju odlukom da neće učestvovati u emisijama dok se Mensur Ajdarpašić ne oglasi i demantuje da je bio sa njom.

- Valentina je jedno dete koje je poprilično razmaženo, ali ja je volim. Ima svoje momente, ja sam rekla Zvekiju da mi stvarno ne smeta. Ona muškarce koji su alfa mužjaci idealizuje i divi im se. Ispada malo jezivo, ali gotivim je - rekla je Maja.

Anđela je napustila emisiju i sa ucenjivanjem je nastavila i u radionici.

- Ne učestvujem u emisijama od danas, radite šta hoćete, sve dok ne demantujete stvari koje nisu istinite neću učestvovati u emisijama. Kraj! Neću da dopustim to - dramila je Anđela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još