Imunnalimun u Remontu

Aleksandar Jordačević (Srbija), Nenad Cizl (Slovenija), Verica Sokanović (Srbija) i Miha Bevc (Slovenija), mladi i kreativni umetnici okupljeni oko projekta "Imunnalimun" predstavili su se beogradskoj publici izložbom svojih radova (grafički dizajn, ilustracije, kopirajt...). Podrška, kao gosti, bili su Slavimir Stojanović (www.futros.si) i Vladan Srdić (www.thesign.org.uk). 
Galerija "Remont"  je u ponedeljak, 12. juna 2006. godine širom otvorila vrata i pružila veliku podršku ovim mladim umetnicima i njihovim prijateljima i kolegama dizajnerima iz mnogih agencija i studija. Otvaranje izložbe su svojim prisustvom uveličali: profesor Zdravko Mićanović - plakat FPU, Marko Milanović- 3D animator je svojim prisustvom uveličao i podržao otvaranje izložbe mladih kreativaca kao predstavnik studia za animaciju i postprodukciju DIGITALKRAFT www.digitalkraft.co.yu, Marko Milanović- 3D animator, Ivan Pribićevi vlasnik studija za animaciju i postprodukciju DIGITALKRAFT www.digitalkraft.co.yu,  Vladimir Popović - freelance dizajner, Vladimir Popović - freelance dizajner...
U razgovoru sa Aleksandrom Jordačevićem (roofless@ptt.yu, 064 1869 199) saznali smo da je u planu je izložba u Ljubljani ili Mariboru, na kojoj bi učešće uzelo još umetnika (Srbija, Slovenija...), a potom još jedna izložba u nekoj od beogradskih galerija. A sve to bi bilo zaokruženo kroz realizaciju portala - imunnalimun.com - koji bi bio jedna velika arhiva na koju bi svoja portfolija prezentovali mladi, kreativni, inteligentni, duhoviti, školovani ljudi.
Mi smo se već dogovorili o budućoj saradnji a to i vama preporučujemo ako niste imuni na svet i medije koji vas okružuju.

Dragan Kljajić

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.