Igor Gordić: Ostvarene rezultate dugujemo dobro odrađenim promocijama

Igor Gordić, predstavnik Olimpijskog centra Jahorina, na panelu organizovanom u okviru konferencije "Summer 2023" rekao je da su u centru zadovoljni ostvarenim s obzirom na okolnosti:

- S obzirom na izazov da nam je sezona krenula malo kasnije, mi smo rezulatima izuzetno zadovoljni. 75 posto ostvarenog prihoda u odnosu na prošlu godinu je fantastičan rezultat. Oko 280 hiljada skijaša i 2 i po miliona ostvarenih prolaza.

Kada je reč o receptu za dobre rezultate, kaže da su one posledica dobro odrađenih promocija.

- Ostvarene rezultate dugujemo dobro odrađenim promocijama. Važno je istaći da smo privukli nove klijente iz Rumunije, Mađarske, Velike Britanije. Uspostavljen je i čarter let na relaciji London - Sarajevo. Sve su to stvari koje su obeležile prošlu sezonu - rekao je.

Iako pretežno orijentisani na zimu, u centru uveliko traju pripreme za letnju sezonu.

- 29. jun je oficijalni početak leta na Jahorini. Mi uvek pripremamo nešto novo od sadržaja, a već su poznati naši adrenalinski sadržaji. Pripremamo plažu na 1879 metara nadmorske visine, zorbing, kajaking, turistički vozić koji će biti novina za ovu letnju sezonu - dodao je.

Kao najveću atrakciju za nadolazeću letnju sezonu istakao je jedan događaj:

- Ali ono što daje najveći pečat našem letu je najveća međunarodna trial trka 'Jahorina ultra trial' deveto po redu izdanje, 22. jula.

Snimak cele konferencije možete pogledati OVDE.

Pogledajte još