Maja Cvetković: Na ovogodišnjem Arsenalu ima dosta novina

Maja Cvetković (E-play), PR Arsenal Festa, bila je jedna od učesnica konferencije "Summer 2023" i tom prilikom istakla da će na ovogodišnjem Arsenal Festu biti novina od kojih je jedna i promena termina održavanja festivala.

- Dešava se da se kalendar festivala vremenom i menja, u zavisnosti od bendova koje želite da bukirate pa onda malo prilagodite, onda o prognozi vremena šta se pokazalo kao najbolji termin. Ono što jeste da, na primer, Beer Fest se pomerio sa avgusta na jun, tako da ide prvo Beer Fest, pa Arsenal, pa Exit i svu su onako sad poređani - kazala je ona.

Jedan od noviteta jeste i trajanje festivala.

- Četiri dana festivala, ovo je prvi put da radimo tako. Zbog čega se to radilo, zato što je The 1975 bio slobodan samo 28. i onda se festival pomerio da kreće od srede, znači festival traje od 28. juna do 1. jula. Četiri dana festivala i i dalje tri bine - rekla je Cvetkovićeva.

Takođe, na ovogodišnjem Arsenalu menja se i način plaćanja.

- Ono što je možda zanimljivo posetiocima festivala je to da će biti cashless po prvi put. Možda će biti za Kragujevac malo čudnije, ali mislim da su ljudi godinama navikli na jedan takav sistem da se plaća karticama - dodala je.

Istakla je i da na ovogodišnjem festivalu ima 67 izvođača koji dolaze iz 16 različitih zemalja.

Celu konferenciju možete pogledati OVDE.

Foto: Promo

Pogledajte još