Zlatana Pavlović: Love Fest se još pre dve godine vratio na "velika vrata"

Zlatana Pavlović, direktorka Love Festa, rekla je na panelu konferencije "Summer 2023" da se ovaj festival, posle pandemije, vratio na "velika vrata" još pre dve sezone:

- Mi smo se vratili na velika vrata još 2021. godine i mislim da više nemamo potrebe ni da pričamo o koroni i da je to davno iza nas vreme jer imali smo festival i 2021. i 2022. godine.

Kako pandemija više nema uticaja na održavanje festivala, sada se pojavio drugi problem.

- Sada su problem kriza i inflacija, porast cena produkcije i svega ostalog, manji je problem korona i sama poseta - istakla je.

Festival iz Vrnjačke Banje imao je benefite po pitanju posećenosti posle "otvaranja" zemalja.

- Ono što je nama dobro donela korona kada je reč o poseti je da je, 2021. kada je Srbija bila jedna od malobrojnih zemalja koja je dozvolila održavanje festivala, veliki broj inostranih turista došao u Vrnjačku Banju i na Love Fest i to je publika koja je ostala i prošle godine i kojoj se nadamo i ovde godine - dodala je Pavlovićeva.

Na to se može gledati kao na prednost ukoliko se uzme u obzir da je Love Fest uglavnom festival domaće publike, sa 85 posto posetilaca iz Srbije i regiona, dok je ostatak iz ostalih delova sveta, mahom iz Evrope.

Snimak cele konferencije možete pogledati OVDE.

Foto: Promo

Pogledajte još