Orlovi večeras protiv Farskih Ostrva (20.30)

Selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon rekao je na konferenciji za medije da srpski fudbaleri moraju biti maksimalno koncentrisani u utakmici protiv Farskih Ostrva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Selektor "Orlova" je istakao da igrači imaju veliku želju za pobedom koja bi ih približila baražu za Evropsko prvenstvo.

Srbija trenutno deli drugo mesto sa Slovenijom u Grupi C sa 11 bodova, s tim što "orlovi" imaju utakmicu manje. Prva je Italija koja ima 19 bodova.

Fudbalski savez Srbije pozvao je navijače da dođu na utakmicu i podrže nacionalni tim "na fer i sportski način" i tako pomognu ekipi da se približi plasmanu na Evropski prvoenstvo 2012.

FSS je podsetio da će to biti i prva utakmica koju će reprezentacija igrati pred navijačima posle kazne Evropske fudbalske unije (Uefa) zbog incidenata u Đenovi, kada je zbog izgreda srpskih navijača prekinuta utakmica sa Italijom a bodovi dodeljeni domaćinu.

Utakmica sa Farskim ostrvima igra se večeras od 20.30 (direktan prenos na RTS 1) na stadionu Partizana a pre početka meča biće obeležen i FIFA dan fer-pleja.

Pogledajte još