IDEALAN IZBOR ZA TOPLIJE DANE: Farmerice svetlih boja su u trendu i ovog proleća

Farmerice su ultimativni modni imperativ kada je u pitanju svakodnevni stil. Zato smo sigurni da svako u ormaru ima bar dva omiljena para koje "spasavaju" stvari u svim onim situacijama kada jednostavno nemate vremena da razmišljate šta obući.

Prolećni trendovi ni ove sezone ne isključuju farmerice svetlih boja

Svetle farmerke su obično pogodnije za toplije periode i sunčane dane, a period koji je pred nama je idealno vreme da ih nabavite. Kada govorimo o dnevnim kombinacijama, farmerke možete kombinovati sa svetlim, ali i tamnim nijansama, a sjajno će izgledati ako obučete osnovnu običnu majicu, omiljene patike ili baletanke i sve začinite upečatljivim mantilom ili tankom bomber jaknom.

Svetle farmerke kao idealan izbor za minimaliste

Kombinacija koja nikada ne izlazi iz mode je čisti minimalizam u vidu odabira elegantne bele košulje koju predlažemo da upotpunite jednostavnim oversized blejzerom i omiljenim cipelama.

Kada govorimo o večernjim kombinacijama, kombinujte zanimljive topove ili malo senzualnije košulje, kao i korsete i poigrajte se aksesoarima kako biste kombinaciji dali dašak glamura.

Što se tiče krojeva farmerica, nosi se sve, od standardnih ravnih farmerki, mama farmerki, pa sve do popularnog culottes kroja. Bitno je da izaberete onaj model koji odgovara vašoj građi.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Izvor: Magazin.novosti.rs/Elle
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još