Dragan Nikolić vodi kviz na Pinku

Od 13. septembra u 21 čas, na "Pinku“ gledaćemo barda srpskog glumišta, Dragana Nikolića, u ulozi voditelja kviza “Multimilioner”, saznaje "Blic".

Iako je pre nekoliko godina bilo reči da vodi “Želite li da postanete milioner?”, do toga nije došlo, a voditelj popularnog kviza je postao Ivan Zeljković. Ovog puta nije bilo dileme.

Kviz “Multimilioner”, trenutno je jedan od najpopularnijih svetskih kvizova, koji se prikazuje u mnogim zemljama, od Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država, pa sve do Rusije i Australije. Nastao je u radionici poznate produkcijske kuće “Endemol”, a za izvođenje kviza u našoj zemlji odgovorna je produkcijska kuća “Adrenalin”.

Pomenuti kviz, koji na svim teritorijama na kojima se prikazuje obezbeđuje ogromne novčane nagrade, ni kod nas se neće razlikovati po tome – svota novca koju će svaki takmičarski par dobiti na samom početku emisije iznosi rekordnih 10 miliona dinara.

Takmičare očekuje potom osam pitanja, nakon kojih će znati koliku količinu novca su uspeli da sačuvaju. Za režiju ovog projekta zadužen je Stanko Crnobrnja.

Pogledajte još