SREĆNA SAM I ZALJUBLJENA: Tijana Milentijević otkrila da li je spremna da stane na "ludi kamen"

Tijana Milentijević ili kako je javnosti poznatija kao žena od sultana otkrila je da je srećna u novoj ljubavi i tom prilikom otkrila da bi volela da se uda, ali kada za to dođe pravo vreme.

Tijana je postala deo javnog sveta još davne 2012. godine kada je sa samo 13 godina učestvovala u emisiji "Ja imam talenat", a dve godine kasnije takmičila se u "Zvezdama Granda" gde je stigla do samog finala.

Da li pored nastupa imaš vremena da se posvetiš porodici i prijateljima?

- Sve se može kad se hoće. Neko sam ko zaista se trudi da pored svi svojih obaveza koje imam, slobodno vreme iskoristim da odem u moj Kragujevac, budem sa porodicom i prijateljima. Ipak su svi oni moja najveća podrška.

Koliko ti se život promenio nakon što si snimila pesmu "Žena od sultana"?

- Kako volim da kažem promenio se samo u poslovnom smislu. Mnogo više radim. Imam dosta snimanja, gostovanja. Ali, ako misliš na privatno ništa posebno. Ostala sam ista ona Tijana i pre "Žene od sultana".

Da li ti smeta što se javnost umesto imena i prezimena naziva "ženom od sultana"?

- Ta pesma je moja lična karta i nema razloga da mi smeta. "Žena od sultana" desila mi se u pravo vreme, dok neki ljudi celu karijeru sanjaju jednu pesmu koja će ih vinuti u zvezde.

Znamo da si u srećnoj vezi, da li si spremna da staneš na ludi kamen?

- Neka ostane da i dalje neću pričati o svom privatnom životu. Nije da ne bih volela, ali kada dođe vreme za to. Srećna sam i ispunjena ljubavlju koju imam od svog partnera.

Koje osobine mora da ima dečko da bi ti rekla da je "savršen za tebe"?

- Da me voli. To je najvažnije!

Izvor: Informer.rs
Foto: tijanamilentijevic.official/Instagram

Pogledajte još