ZASIJAJTE PUNIM SJAJEM: Zlatna boja je glavni trend proleća

Zlatna boja je izgubila svoj nekadašnji status neukusa i postala je glavni trend proleća. Sada je ova boja jedna od najpopularnijih u svetu moda i dizajna. Saznajte kako da je uklopite u svoj autfit.

Zlatna boja je simbol elegancije

Zlatna boja predstavlja simbol bogatstva. Ona je takođe povezana sa blagostanjem i postizanjem visokih ciljeva i prosperiteta u životu. Osim toga, zlatna je i boja sunčeve svetlosti koja se smatra izvorom energije. Međutim, najbitniji simbol u svetu mode jeste to da je zlatna boja simbol elegancije. Dakle, ne možete pogrešiti sa odabirom zlatne boje.

Kako nositi zlatnu boju?

Zlatna boja se može nositi u kombinaciji sa raznim drugim bojama i varijantama. To je i razlog zašto se ove godine na modnim pistama našlo mnogo zlatnih detalja i kreativnihi modnih kombinacija. Međutim, ako ne želite da se skroz odenete zlatom, evo nekoliko detalja koji mogu da učine vaš izgled luksuznim.

Zlatni nakit i torbe

Zlatni nakit i satovi su posebno elegantni. Ovakvi detalji će učiniti vaš izgled u potpunosti elegantnim, ali neće ga preopteretiti. Viseće minđuše uz svečanu haljinu ili zlatni sat sa otmenom bluzom mogu učiniti da izgledate savršeno. Međutim, ako niste veliki ljubitelj nakita, onda možete odabrati i torbicu u ovakvoj nijansi.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Odeća i detalji u zlatnoj boji

Zlatna i crna su najčešće kombinacije koje obaraju sa nogu. Međutim, ova boja se lepo slaže i sa klasičnom belom ili bež, neutralnim bojama. Sa druge strane, ne treba birati jake boje jer će tako vaša modna kombinacija biti previše napadna. Možete se odlučiti i za sitne akcente kakvi su dugmad ili vezovi. Takođe, sitni zlatni detalji se odlično slažu i uz farmerke.

Obuća u boji zlata

Zlatne cipele li sandale su posebno elegantne i možete ih uklopiti u veliki broj modnih kombinacija. One su suptilnije od zlatne garderobe ili nakita, zbog toga ih je lakše i ukombinovati, ali će istovremeno to učiniti da vaš modni odabir zablista.

Glavni trend proleća

Niste obožavatelj zlatne boje? Razmislite još jednom! Isprobajte neku od ovih kombinacija i nećete se razočarati. Osim toga, setite se zlatne simbolike. Možda vam modne kombinacije u ovoj boji donesu i nešto sreće.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još