PEVAČICA U NEKRETNINU ULAŽE 80.000 EVRA: Kija Kockar kupuje vikendicu u blizini Beograda

Kristina Kija Kockar jedna je od onih koji vole da investiraju u nekretnine, pa je na pragu da proširi svoju imovinsku kartu.

Iako u vlasništvu ima već nekoliko nekretnina, pevačica je pikirala veliki plac sa manjom kućom u blizini Beograda, koji joj se čini odličnim za proširenje i gradnju vikendice.

Ona je ova saznanja najpre otkrila na Instagramu, a potom je obavila i razgovor sa prodavcem. Kija namerava da uloži u posao od 50.000 do čak 80.000 evra za opremanje i sređivanje nove luks nekretnine.

Pobednica "Zadruge 1" nije želela da komentariše ništa oko novca, ali je potvrdila da je pronašla željenu lokaciju za odmor, koja može da preraste i u biznis.

- Došla sam da vidim samo kako izgleda, ali izgleda da moram da se upišem u katastar - napisala je ona najpre na Instagramu, a zatim je za 24sedam objasnila dokle je stigla.

- Obezbedila sam sebi budućnost, ali volim da ulažem u nekretnine i dalje. Dugo sam razmišljala da kupim neku vikendicu i sada se jesam dogovorila nešto što bih malo duže čekala. I dobro je da je tako, jer se još razmišljam da li će neka moja dalja budućnost uopšte biti u Srbiji - kazala je Kija, ističući da ima nameru da kupi ovu nekretninu, ali da se nikad ne zna šta nosi dan, a šta noć, te su tako i njeni planovi promenljivi:

- Navikla sam da mi se život promeni preko noći, pa i planovi - rekla je Kockareva.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još