SVET RODITELJA U SRBIJI SE SRUŠIO: Sanja Marinković potresena zbog tragedije u beogradskoj osnovnoj školi

Voditeljka televizije "Pink" Sanja Marinković oglasila se povodom tragedije koja se juče dogodila u Beogradu, kada je učenik sedmog razreda Kosta K. ubio je osmoro dece i radnika obezbeđenja u osnovnoj školi "Vladimir Ribnikar" na Vračaru. Nastavnica istorije i još šestoro dece u koje je tinejdžer pucao još uvek su na bolničkom lečenju.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a domaćica emisije "Magazin In", koja je i majka petnaestogodišnjeg Strahinje, prokomentarisala je nemili događaj.

- Kao majke želimo da zaštitimo svoje dete od trenutka kada saznamo da ga očekujemo, štitimo ga fizički u svom stomaku, štitimo ga od sveta od kada se rodi, kroz život ga štitimo od pogrešnih izbora i biramo za njega najbolje kako bi bio svoj, slobodan, siguran i dobar čovek - napisala je voditeljka juče i dodala:

- Kao majke, živimo u strahu i nadamo se da će nas dete nadživeti, jer je najveći strah da ga ne izgubimo. Daju nam savete kako da se pripremimo za majčinstvo i trudnoću, a saveti kako da tugujemo, prebolimo i živimo posle gubitka deteta ne postoje. Moje duboko saučešće porodicama. Ja ovog jutra imam osećaj da se svet roditelja u Srbiji "srušio".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

Pogledajte još