BIVŠI ZADRUGAR IZA REŠETAKA: Stefanu Kariću određen pritvor od 30 dana zbog prebijanja Nataše Šavije

Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede starleti Nataši Šaviji.

Naime, Karić se pre dva dana, u sredu 3. maja, predao policiji u Sremskoj Mitrovici, gde je došao u pratnji advokata Gorana Karadarevića.

Njemu je tada određena mera zadržavanja od 48 sati, a danas mu je određen pritvor nakon što je osumnjičeni Karić i sam dao iskaz tužiocu.

Tim povodom se oglasio Karićev advokat, Karadarević koji je kratko izjavio:

- Moj klijent je izneo detaljnu odbranu, ali zbog osetljivosti predmeta i istrage koja je u toku ne mogu da iznosim detalje. U ovom trenutku se prikupljaju svi mogući dokazi. S obzirom na to da se radi o pritvorskom predmetu nadam se da će oštećena u najkraćem mogućem roku dati izjavu - poručio je Goran Karadarević.

Podsetimo, starleta Nataša Šavija hitno je hospitalizovana u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda koje joj je navodno zadao bivši zadrugar, Stefan Karić na jednoj svadbi u Vrdničkoj kuli.

Šavija je u Urgentni centar Vojvodine primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, te danas čeka na operaciju.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: karic_stefan/Instagram

Pogledajte još