PEVAČICA PONOVO ZALJUBLJENA: Emina Jahović u vezi sa bogatim Turčinom

Privatni život Emine Jahović prava je enigma kako za domaće, tako i za strane medije, koji non-stop prate svaki pevačicin korak, a budući da ona detalje iz privatnosti ne želi da deli na tacni, novi dečko Emine Jahović tema je o kojoj se neprestano priča.

Otkako se razvela od Mustafe Sandala, pevačica je nastavila da živi u Istanbulu sa svojim sinovima, Jamanom i Javuzom koji su joj centar sveta, te je i svoj emotivni život, reklo bi se pomalo zapostavila. Kratko je bila u vezi sa turskom biznismenom Sadetinom Saranom, a nakon te veze o Emininom emotivnom statusu nije se znalo gotovo ništa.

Ipak, da je ponovo zaljubljena i srećna ekskluzivno otkrivaju turski mediji, a novi dečko Emine Jahović sa kojim već dva meseca uživa u ljubavi i sa kojim je praznike provela na Maldivima jeste četrnaest godina stariji Kurt Danijel Santej.

Nakon što je napustio suprugu pre dve godine vratio se u Istanbul, ima dvoje dece i veoma je poznat i uticajan u poslovnim krugovima.

Još uvek nije poznato da li je Emina upoznala Kurtovu decu, ali njen izabranik prema pisanju medija uveliko je osvojio srca pevačicinih naslednika.

Izvor: Alo.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još