Provalio u kuću Selin Dion

MONTREAL, 7. septembra 2011. (Beta) – Jedan 36-godišnjak uhapšen je kada je provalio u kuću pevačice Selin Dion nedaleko od Montreala, pojeo sve iz frižidera i umalo se okupao u njenom kupatilu, prenose svetske agencije.

Policija je muškarca uhapsila u ponedeljak u predgradju Montreala Laval kada se u uključio alarm. Pop zvezda i njen muž Rene Anželil nisu bili u kući u trenutku provale. Njih dvoje većinu vremena provode na Floridi, a kuću u Lavalu koriste tokom boravaka u Kvebeku.

Predstavnik za štampu lokalne policija Franko Di Djenova kazao je da se osumnjičeni pripremao za kupanje kada je policija stigla. “Odvrnuo je slavinu, pripremao se za ulazak u kadu, a uspeo je i da pojede kolače koje je pronašao u frižideru”, dodao je. “Osumnjičeni je silazio niz stepenice i upitao nas: ‘Hej, momci, šta radite ovde'”, ispričao je Di Djenova. “A policajci su odgovorili: ‘Šta vi tražite ovde?’ i uhapsili su ga”, dodao je. Danijel Bedard iz Lavala optuže je za provalu, kradju automobila i nanošenje materijalne štete.

..