DA DETE NE BUDE BEZ OCA: Aleksandra Tomić otkrila detalje tajnog venčanja sa Andrijom Miloševićem

Glumac Andrija Milošević otkrio je da se sa izabranicom Aleksandrom Tomić venčao 25 dana pre rođenja njihovog sina.

Andrija i Aleksandra su pre više od godinu dobili naslednika kom su dali ime Relja, a sada su otkrili da su se pred sam porođaj jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

- Venčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, 25 dana pre nego što je Relja došao na svet. Ovo je prvi put ekskluzivno za tebe. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja su bili sa nama - otkrila je Aleksandra u emisiji "Uz kafu sa" kod koleginice Seke Sablić.

- Venčali smo se da dete ne bude bez oca - u svom šaljivom maniru poručio je glumac.

Poznati partneri su zatim otkrili kako su se snašli u ulozi roditelja.

- Imali smo sreće da imamo mirno dete. Ne plače, mi spavamo, mada meni uvek fali sna, ali za sada je sve super. Andrija je od prvog dana izuzetno aktivan - istakla je Aleksandra, a Andrija se nadovezao:

- Sve sam naučio: da ga presvlačim, da ga dojim ne mogu, ali stvarno mi to nije bio problem ili da sam pravio mit od toga. Ušao sam u to prirodno i nisam imao prepreku. Imali smo i sjajnu babicu koja nam je pokazala neverovatne veštine. Relja je prošao kao kosmonaut. Ne samo da sam hteo da odmenim Sandru, ali je tako ispalo da radimo to ravnopravno.

Autor: Nadlanu.com
Foto: andrijamilosevic_official/Instagram

Pogledajte još