Goga Sekulić - promocija albuma "Ja sam probala sve"

Novi album Goge Sekulić provokativnog naziva „Ja sam probala sve“ (Gold Music) pojavio se u prodaji pre mesec dana ali su hitovi-naslednici „Gacica“ i „Seksi biznismena“ zvanično promovisani tek sad kad se osunčani estradni krem uglavnom vratio u Beograd.

Žao je Gogi što se u restoranu „Pietro Dell Oro“ nije izljubila sa svojom drugaricom kojoj podršku uvek i svugde pruža, Svetlanom Ražnatović, ali je zato tu bila druga kontroverzna Ceca, Šarić.

Crvenim tepihom u blizini Kalenić pijace su prošetali i, kako to već džet-set red nalaže, sa domaćicom pozirali i Marko Bulat, Aleksandar Kobac, Slađa Delibašić, Marina Tucaković, Natalija i Sani Trik FX, Đani, Ana Bekuta, Kaja Ostojić, Olja Karleuša, Stoja, Ćemo, Vlada Stanojević, Dado Polumenta, Aleksandar Kobac, Saša Kovačević, Dejan Milićević...

-Vratila sam se ovim, sedmim albumom u „Gold Music“. Bila sam svojevremeno kod njih kao i u „Siti rekordsu“, „Bestu“, „Grandu“, sada sam ponovo dobila dobru ponudu od „Golda“ – ne sumnjamo u reči kojima je, odevena u propisno izreklamiranu „Kavali“ haljinu, priču počela Goga.

Nazvali smo CD po jednoj prelepoj pesmi, moram odmah da pomenem i tim saradnika. Tu su Marina, Futa, Kobac, Braja, Dejan Milićević, stilista Željko Petronijević. „Muška lutka“ se izdvojila kao hit, dobro smo se zabavljali na snimanju spota za tu pesmu. Volim da se šalim, uz tu moju energiju sve prođe brzo.

Neki su očekivali ludu žurku na promociji Goge Sekulić, međutim...

-Izabrala sam mirniju varijantu da bi mogla da ugostim starije kolege koje ne idu po diskotekama.

Dečko ?

-Dečka trenutno nemam. Slobodna sam i uživam u tome. Neki se šale, kažu „Večeras ako ne nađeš...“. Na emotivnom planu, dakle, ništa novo.

O epitetima „ambiciozna, jaka žena“...

-Možda delujem bahato, da se tako izrazim. Samostalna sam ali i emotivac. Kao da taj prvi nastup pravi barijeru da momci uopšte ne žele kontakt sa mnom, imaju ulogu i razni natpisi po novinama ali kad me upoznaju ljudi se oduševe. Vide da sam spontana, normalna, prizemna devojka koja je preko dana potpuno kul, u džinsu, majici, bez šminke...

Progovorila je na tu temu i Marina Tucaković:-Gogu dugo znam, mi smo pre svega dobre prijateljice. Slažemo se po mnogim pitanjima i to daje rezultate. Ona je borac, verovatno joj to ovaj odozgo i vraća.

Obično iritira kašnjenje i nemar ali nekada može da bude i drugačije...

-Kobac se mnogo nervirao što sam tačna, što želim svaki dan da budem u studiju i da moj CD bude gotov što pre. On kaže „Gole, pa nisi ti jedina na estradi, ima još pevačica“ (smeh). Završilo se sve, ipak, brzo.

Sve aktuelniji su natpisi, pa čak i feljtoni o raznoraznim stvarima koje se dešavaju na estradi ?

-Mene to ne dodiruje. Zarađujem isključivo sama, možda zato i toliko trajem – poentu je za kraj sačuvala Goga Sekulić.


Pogledajte još