KADA MI JE OTAC POGINUO, KRENUO SAM STRANPUTICOM: Đorđe David progovorio o porocima i porodičnoj tragediji koja ga je zadesila

Đorđe David retko priča o porocima i porodici, ali je priznao da je bio na stranputici nakon očeve pogibije. Tragedija koju je roker doživeo sa samo 14 godina ostavila je velike posledice, jer je ubrzo postao deo lošeg društva. On je istakao da je krenuo krivim putem, ali se brzo izvukao iz toga.

- Sa 14 godina sam ostao bez oca. On je bio moj uzor i veliki autoritet. Kada je on poginuo, ja sam se strašno promenio. Kad izgubiš idola u tim godinama, osećaš se potpuno izgubljeno, nesigurno, kao da nisi svoj. Otišao sam u nekom trenutku stranputicom, samo heroin nisam probao. To je trajalo godinu dana, vrlo intenzivno. Kada sam shvatio da mi najbliži prijatelji umiru, odlučio sam da živim i pronađem izlaz, pa sam se okrenuo sportu i porodici. Mnoge iz društva sam ispratio na onaj svet, bilo je tu dece mnogih poznatih ličnosti, predsednika država i predsedništa i svaka smrt je izazivala bol i potvrđivala da sam ja na dobrom putu tim što sam se opredelio za umetnost i za čist način života - rekao je roker i objasnio da je upravo zahvaljujući svom ocu prvi put došao u dodir sa kulturom i umetnošću.

- Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala Radio Televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge. Smrt oca me je negde opredelila za umetnost, uprkos tome što su svi u porodici bili akademski obrazovani ljudi, doktori, ja sam rešio da se bavim onim gde mi sloboda dozvoljava da budem svoj - zaključio je pevač.

Izvor: Informer
Foto: djordje_david/Instagram

Pogledajte još