Klikom miša do nakita

Nakit koji se kupi u internet prodavnici isporučuje se preko kurirske službe u roku od tri dana. Kupuje se karticama iz "Visa" i "MasterCard" programa.

Kompanija Andrejević prva je domaća zlatarska kuća koja je započela onlajn prodaju kvalitetnog i umetnički oblikovanog zlatnog i srebrnog nakita, obogaćenog poludragim i dragim kamenjem, kao i satova, na svom vebsajtu, na adresi www.zlatara.net. 

Tokom promocije Klikom miša do nakita, organizovane ispred objekta ove zlatare u "Delta siti" centru, novinarima i partnerima obratio se gospodin Kosta Andrejević, vlasnik Zlatarske kuće Andrejević, koji je tom prilikom rekao da firma više od 60 godina proizvodi ekskluzivni nakit sa dragim kamenjem i brilijantima.

- Kažu da u svetu jedino porodični biznis ima sigurnu budućnost, jer se u njemu domaćinski posluje. Naša poslovna politika već generacijama jeste da ulažemo u svoje znanje, pratimo nove tehnologije i modne trendove, ali i čuvamo tradicionalan zanatski način izrade ekskluzivnog nakita - rekao je Andrejević. Za doprinos razvoju elektronskog poslovanja kompaniji će danas na Paliću biti uručeno priznanje E−trgovina Award 2008. Nakit koji se kupi u internet prodavnici isporučuje se preko kurirske službe u roku od tri dana. 

Kupuje se karticama iz "Visa" i "MasterCard" programa. Mehanizam za onlajn plaćanje obezbeđuje Banka Intesa. Intesa je jedina banka na domaćem tržištu koja je uvođenjem e−commerce servisa omogućila domaćim trgovcima da svoje proizvode i usluge prodaju putem Interneta. E−commerce servis banke Intesa podržava trenutno najviše standarde iz oblasti sigurnosti internet kupovine − 3D Secure tehnologiju kojom se štite svi učesnici u onlajn transakcijama, rekao je Miloš Nedeljković, direktor Sektora za direktne kanale banke Intesa. Postupak onlajn trgovine demonstrirale su voditeljka Branka Glasović i pevačica Goca Tržan.

("Pregled")

Pogledajte još