SRAMOTA ME JE: Ana Ćurčić iskreno o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem i tračevima da se dopada Bilalu Brajloviću (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Specijal" Ana Ćurčić u "Šiša baru" razgovarala je sa voditeljem Markom Đedovićem o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem i pričama da se dopada Bilal Brajlović.

- Videlo se da Maji tu nije kliknulo i mislim da je bila iskrena. Ja poslednje za Anđelu i Zvezdana znam da su u vezi bez veze, ni ne viđam ga. Za sve se Zvezdan pita, ona džaba priča, sve je svoje pogazila. Očekivala sam da će da se pomirili sa njim. Ona je stala na moju stranu kad je bilo pitanje izolacije, kako bi ona to odbila zbog emocija. Ne znam kakav im je odnos, vidim da šetaju - pričala je ona.

- Šta se dešava između vas? - upitao je Đedović.

- Mislim da mu smeta što smo Maja i ja u dobrom odnosu. Ona meni ne smeta, prenaglile smo one večeri. Kad je bila sa Zvezdanom ja sam primetila da ona ima otpor i da se meni dokazuje, to je trebalo prema Anđeli. Desio joj se smrtni slučaj, krenula sam da joj izjavim saučešće. Nas dve smo posle sedele na stepenicama, rekla mi je neke stvari koje joj je nametao i manipulisao. On je prolazio, dobacivao, pogledali smo se tu. Maja meni ono nije rekla, ali ja ću odmah da kažem da ona nije klinkula sa njim i da ona nije oduševljena. Ja sam to rekla namerno, Maji je bilo neprijatno i posle je otišla da mu objasni. Ja sam na njegove provokacije regovala - govorila je Ana.

- Je l' bilo još nešto? - dodao je voditelj.

- Bio je jedan moj pogled vrlo značajan, pogledala sam ga direktno u oči i pisalo je da me ne zanima i da sam iznad njega i jedan prezir. Poznaje me vrlo dobro i mislim da je taj pogled prvi put video otkako me poznaje. Meni je sad smešno sve, čak me je i sramota. Sramota me je postupaka i sebe baš volim - govorila je Ćurčićeva.

- Ana, kakav je tvoj odnos sa Bilalom Brajlovićem? Postoje neke priče po kući - upitao je Đedović.

- Hvala što si me pitao. Bilala posmatram kao da mi je sin. Ja sam pisala neku pesmu i otišla sam od Ivana da tražim papir, pa su mi rekli da se po kući priča da se Bilal meni udvara, a ja sam bila u šoku. Ana Spasojević je, mislili smo da je Milica. Neca je prišao krevetu gde je Milica i ona se složila sa tim da to tako izgleda. Užasno je da neko može tako nešto da pomisli jer to je dete od 20 godina i baš me briga šta pričaju, on je meni drag i dobar dečko. Ja sam njemu tu za sve. Kako Zoka kaže, mislim da hoće da mi naruše moral - poručila je Ćurčićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još