Sajam Moto−bajk ekspo

Međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme Motobajk ekspo biće održan od 17. do 20. aprila na Novosadskom sajmu, uz učešće oko 40 domaćih i stranih izlagača, najavili su danas organizatori. Menadžer ovog projekta Miroslav Radišić izjavio je na konferenciji za novinare da će izlagači predstaviti najnovije modele poznatih svetskih proizvođača, kao što su Kavasaki, Suzuki, Jamaha, BMW, Beneli, Aprilija, MV Agusta, CF Moto, KTM, Kagiva i Huskvarna

On je najavio da će tržištu Srbije premijerno biti predstavljeni Suzukijev model GSXR 600k8 i motocikli italijanskog proizvođača MV Agusta, uz specijalne sajamske popuste za kupce. Tokom sajma biće i pratećih sadržajA, kao što su takozvani strit fajt, tribine o bezbednosti u saobraćaju, poligon spretnosti, izbor najboljeg motocikla Moto-bajk ekspa. 

Ove godine svi posetioci s kupljenom ulaznicom učestvovaće u nagradnoj igri Novosadskog sajma, a glavna nagrada je skuter sprint darodavca Masetehnika iz Novog Sada. Radno vreme Trećeg međunarodnog sajma motocikala biće od 10 do 19 sati, a cena pojedinačne ulaznice je 290 dinara, dok je cena kolektivne ulaznice za grupe veće od 15 osoba 200 dinara. Dan uoči početka sajma članovi moto-klubova iz Novog Sada i okoline održaće revijalnu vožnju ulicama grada, kojom će pozvati Novosađane da posete Moto−bajk ekspo.

(Tanjug - "Pregled")

Pogledajte još