REZERVIŠITE KARTU NA VREME: Besplatne predstave za decu u Beogradu

Dečja pozorišta u Beogradu – "Boško Buha", Pozorištance "Puž", Malo pozorište "Duško Radović" i Pozorište lutaka "Pinokio" pripremila su besplatne predstave za decu do kraja maja, povodom nedavnih tragedija koje su se desile u Beogradu i Mladenovcu.

- U ovim teškim danima svima je potrebna podrška, a naročito najmlađima. Pozorišta za decu Beograda, zajedno sa Sekretarijatom za kulturu, vas pozivaju da besplatno pogledate predstave u našim pozorištima sa željom da provedete kvalitetno vreme sa svojim roditeljima i porodicama - objavljeno je na društvenim mrežama u zajedničkoj objavi svih teatara za decu.

Dodali su da je obavezna rezervacija karata telefonom, pa su zamolili roditelje da kontaktiraju blagajne onog pozorišta na čiju predstavu žele da dođu.

Tako Pozorište "Boško Buha" izdvaja besplatne predstave – "Lepotica i zver" 16. maja (12.00h) i "Hajdi" za 22. maj (11.00h), dok je Malo pozorište "Duško Radović" pripremilo – "Per Gint u kraljevstvu trolova" takođe 22.05. (16.00h) i 31. maja – "Bajka o čarobnom vremenu" (11.00h).

Pozorište lutaka "Pinokio" na Novom Beogradu je deci spremilo tri predstave – "Pepeljuga" (29. maj, 17.00h), "Tri praseta" (30. maj, 17.00h) i "Vuk i sedam jarića" (31. maj, 17.00h), a Pozorištance "Puž" dva komada – "Džinovska torta" (17. maj, 12.00h) i "Gospodar pesme" (26. maj, 12.00h).

Izvor: n1info.rs, tanjug.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay

Pogledajte još