Cipele bez kojih se ne može ove jeseni!

0

Sezona japanki, sandala, papuča i slične letnje obuće polako prolazi. Vreme je da se pripremite za jesen! Smeši nam se jedna opasno šik jesen! Pogledajte neke predloge!

Majstor magije za stopala – Kristijan Labutan ove jeseni predstavlja jedan specijalni model cipela koji je napravljen u samo 30 primaraka po ceni od 3.000 dolara. Sitnica za ovo umetničko delo, zar ne?

Dizajner Kristijan Kota napravio je posebnu kolekciju čizama za brend “Aldo“, kojima predviđaju status “hita ove jeseni”. Cena čak i nije tako strašna – nešto iznad 200 dolara. Kako vam se čini ova kombinacija glema i militarija?

Romantični brend baletanki “Repetto” udružio se sa Odri Luiz Rejnolds, umetnicom bojenja tkanine, i napravio ove magične cipelice o kojima vredi sanjati. Za oko 300 dolara zadatak je naći nekoga da vam nabavi ove baletanke iz inostranstva. Putujete negde ovih dana?

Šarena jesen prosto ne bi bila ista bez šarenih mokasina. Taman kada nije ni vruće, ali ni previše hladno – pravo je vreme za prelepe mokasine. Naš favorit su kreacije brenda “Bottega Veneta“. Cena od 500 dolara nam jedino nije baš favorit. Pozajmiš mi za mokasine, jer vrede toliko?

Biće ovo jedna savršena jesen među prelepim cipelama, zar ne?
Koje su vaš favorit?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.