BIVŠA ZADRUGARKA ISKEŠIRALA 200.000 EVRA: Sanja Stanković kupila stan na Vračaru

Sanja Stanković iskeširala je za stan 200.000 evra. Voditeljka "Red televizije" pazarila je svoju prvu nekretninu na Vračaru, a kako kaže nada se da se neće zadržati samo na njemu.

Sanja je novac zaradila od učešća u rijalitiju "Zadruga", a deo para joj je dala majka Branka.

- Ja sam trenutno jedini stanar u zgradi, radovi još nisu završeni. Lift još nemam, biće tek za dva meseca. Bila sam nestrpljiva i morala sam da se što pre uselim, jer nema potrebe da plaćam kiriju kada imam svoj stan. Napravila sam žurku povodom useljenja u svoj prvi stan, nadam se ne i poslednji. Večeras će sa mnom biti moji bliski prijatelji i moja mama. Planiram da popijemo, pojedemo i uživamo - priča Sanja.

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" kaže da se stan nalazi na Vračaru, a kako ističe prošla je i više nego jeftino s obzirom na aktulne cene stanova koje su vrtoglavo skočile.

- Stan je na Lekinom brdu, opština Vračar. Imala sam sreće, ugovor sam potpisala pre nego što su skočile cene, tako da sam prošla i više nego jeftino. Sada je cena kvadrata 3.000 evra, a ja sam dosta manje platila. Dosta sam uložila u sam stan, vodila sam računa o svakom detalju, jer ću tu provoditi dosta vremena, pa mi je važno da mogu da se opustim i uživam - rekla je ona.

Sanja kaže da su radovi kasnili sedam meseci, imala je poteškoća sa majstorima, a i pre nego što se uselila u stan bila je pokradena.

- Radovi su kasnili sedam meseci, imala sam puno poteškoća i muka sa radovima. Pukla mi je cev u stanu, morali smo da saniramo kvar, pošto je plafon sa jedne strane bio skroz mokar. Zatim su mi na Veliki petak ukrali televizor, mnogo toga se lošeg se desilo, ali posle kiše dođe sunce.

Stankovićeva kaže da u stanu preovladavaju bež i beli tonovi, a spavaća soba je crna, iako kako kaže navija za "Crvenu zvezdu".

- Soba je nesvakidašnja, iako ja navijam za "Zvezdu", soba je crna, samo jedan zid je beo. Imaću projektor na plafonu i na tom belom zidu će se puštati filmovi koje ćemo gledati.

Izvor: Informer.rs
Foto: mrs_s.happy/Instagram

Pogledajte još