VUJADIN NE DONOSI ODLUKE OKO DECE: Mirka Vasiljević iskreno o porodičnim odnosima i ljubavi sa Savićem

Glumica Mirka Vasiljević godinama je u ljubavi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a ne krije da ona drži porodicu na okupu i da je zadužena za sve obaveze oko porodičnog doma i dece.

Mirka je nedavno otkrila da pomoć dadilje nije zatražila, iako je Vujadin izjavio da će posle osam godina dobiti pomoć.

- Ne znam za to, nije mi ništa Vujadin rekao, nisam obaveštena. Pre bih mu tražila da on to uradi, jer nije Vujadin neko ko se bavi organizacijom oko toga gde ćemo, šta ćemo i kako ćemo sa decom - kazala je prvo, ističući da ona donosi odluke oko naslednika.

- To je uglavnom moja obaveza, za organizaciju celokupne kuće i naših privatnih stvari... Nije on neko ko bi sam intervenisao da traži pomoć okolo, dok mu ja ne zatražim - dodala je Mirka.

U slučaju kada bi njena deca dobila poziv za neku glumačku ulogu, Mirka bi ih podržala.

- Podržala bih isključivo ukoliko njih to zanima. Nisam od roditelja koji forsira da bi trebalo da budu glumci, tu sam da ih podržim ako ima zainteresovanosti, talenta i afiniteta ka tome. Ako bi njih to zanimalo i ako bi me pitali za neku pomoć, naravno da bi se potrudila da budem prva koja bi im priskočila - istakla je glumica i dodala da joj je najbitnije da se njena deca u budućnosti bave poslom koji ih interesuje.

Mirka je, inače, nedavno u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otkrila da li ona i Vujadin planiraju još dece.

- Nikad ne reci nikad, ali nikada Vujadin i ja nismo bili stava imaćemo dvoje, troje, četvoro pa kad se to desi, to je to, već kada smo osetili i on i ja tako su se deca rađala. Bogu hvala, pa nismo imali poteškoća u tome jer to je danas nažalost veliki problem, sa te strane smo stvarno blagosloveni. Ja jesam odrasla u velikoj porodici ali nisam sad rekla: "E, to moram i ja sada da imam", to je neka energija između mene i Vujadina. To su bile neke naše privatne, intimne, odluke i želje, ali sećam se kada sam rodila treće dete moja tetka se malo i zabrinula za mene i rekla: "Ja se brinem za tvoje zdravlje jer trudnoća za trudnoćom, to je sve priroda regulisala, ali da li možeš da izdržiš i toliko da ne spavaš, ipak si mlada". Ali priroda je sve rešila, tako da eto mi smo sve to nekako spontano, razlika između trećeg i četvrtog deteta je sedam godina, ne namerno napravljena nego smo nekako i Vujadin i ja osetili da smo tada životno više zreliji i emotivno i životno nas dvoje u našem odnosu i onda smo poželeli da to krunišemo još jednim detetom i stvarno ima razlike kada rađate oko tridesete - kazala je Mirka.

Izvor: Blic.rs
Foto: savicvujadin/Instagram

Pogledajte još