BIVŠI ZADRUGAR TEŠKO PODNOSI PRITVOR: Stefan Karić smršao osam kilograma u zatvoru

Stefan Karić u pritvoru je zbog navodnog prebijanja Nataše Šavije, a tek 5. juna će tužilac odlučiti da li će ga pustiti da se brani sa slobode ili će mu produžiti život iza rešetaka.

Kako prenosi Star, Kariću zatvorski dani teško padaju, povučen je i tih, čak je i smršao dosta. Izvor iz zatvora još kaže da Karić uopšte ne spominje Šaviju, niti incident zbog kog je i lišen slobode.

- Nije problematičan, deluje kao da je sa dvora bačen u zatvor. Tih je, ne komunicira ni sa kim, samo što ga nešto pitaju kratko odgovori. Mnogo je smršao, neće ni da jede, leži na krevetu i u svojim mislima je. Jasno je da je neko ko je mažen i pažen. Sa druge strane, niko njega ne dira, imaju ovi malo bezobrazniji zatvorenici pa kad vide tako nekog sa televizije, bockaju, maltretiraju psihički, ali za sada njega niko ne dira. Ima posete advokata, bio mu je i otac, to ga je dotuklo, plakao je taj dan. Zapitkuju ga o rijalitiju najviše, ali on baš kratko odgovori i ne ulazi u komunikaciju dalju. Načuo sam da neki drugari od te starlete kao čekaju kad izađe da mu se svete. Ne znam ja šta je tu bilo, video sam slike te devojke, jezivo kako izgleda. Ako je istina da je pretukao treba da odgovara - kaže izvor iz zatvora.

- On je u ćeliji sa još trojicom. Tog trećeg su doveli dva dana pošto su tu smestili Karića. Znam da mu se uplaćuje kantina redovno i on je taj koji je kupio sva sredstva da se toalet dovede u red. Pitanje je da li će da ga puste, mogu da mu produže pritvor - završava izvor.

Osman Karić nedavno je bio u poseti sinu Stefanu i tom prilikom je rekao:

- Srce mi se cepa, teško mi je bilo da ga vidim. Kao se smeškao, znam ja da mu je teško i taj osmeh je bio lažan. Pričali smo preko stakla sa slušalicom, nismo pominjali uopšte tu devojku Natašu, niti šta se desilo. Jedva čekam da izađe.

Izvor: Kurir.rs/Star
Foto: karic_stefan/Instagram

Pogledajte još