KAŽU DA SAM NAKAZA, DA IZGLEDAM KAO AVATAR: Tamara Đurić progovorila o brojnim estetskim zahvatima kojima se podvrgla

Kontroverzna starleta Tamara Đurić sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića. Đurićeva je premijerno pred širokim auditorijumom pokazala svoje novo lice nakon niza estetskih korekcija.

Na samom početku emisije progovorila je o korekcijama kojima se ponovo podvrgla, iako je pre nekoliko godina jedva izvukla živi glavu, nakon trovanja usled uvećavanja gluteusa neproverenim materijalom.

Tamara je voditelja upitala da li izgleda kao nakaza, s obzirom na to da se suočava sa takvim komentarima na društvenim mrežama.

- Je l' izgledam kao nakaza? Kažu mi da izgledam i kao Avatar. Tvoj studio je prošle godine bio jako lep, ali si ga promenio. Nova godina, novi studio. Ja nisam promenila pol, zar ne? Idu godine, problemi, i malo sam samo korigovala. Kad sam ja u pitanju, postoji granica. Izgledam isto kao nekada. Ali generalno gubi se granica u svemu - objasnila je starleta.

- Plastična hirurgija je jedan vid zavisnosti. Savetujem ženama da bolje ne kreću sa tim. To i jeste moj jedini porok, ako mogu tako da ga nazovem. Sve što je lepo, to je u redu. Dešava se da žene izgube kompas. Ja po svom mišljenju nisam preterala i ovo je ono "knap" - zaključila je Đurićeva.

Starleta je potom otkrila detalje iz privatnog života i priznala da li bi ponovo ušla u rijaliti šou.

- Trenutno uživam u odgajanju ćerke, bavim se sobom i porodicom. Privatni biznis imam, da ne reklamiram, ali dobro radimo. U ovoj fazi se ne bih bavila voditeljskim poslom, ne bavim se pevanjem, glumom, moj posao nije javan posao, ali eto me po emisijama, zato što to tako treba. Ne bih ulazila u rijaliti - rekla je Tamara Đurić.

Izvor: Pink.rs
Foto: AmiG Show - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još