Stižu Nike patike iz filma "Povratak u budućnost"!

Kompanija Nike je iznenadila sve fanove kako tog sportskog brenda, tako i kultnog filmskog serijala Roberta Zemekisa "Povratak u budućnost" (Back to the Future), izbacivši specijalnu limited edition seriju patika Nike Air Mag, odnosno "patike Martija Mekflaja".

Svi koji se sećaju ovog filmskog serijala iz osamdesetih će tačno znati na koje patike mislimo i koliko su omiljene bile kao vizija mode u budućnosti. Radi se o futurističkom Nike modelu koji junak serijala Marti Mekflaj, koga je igrao Majkl Džej Foks, nosio u budućnosti u koju dođe na svom putovanju kroz vreme.

(old_image)

Zarada od svega 1.500 pari ovog Nike modela, koji se nalazi na aukciji na sajtu eBay biće prosleđena u humanitarne svrhe u Fondaciju Majkla Džej Foksa koja se bori protiv Parkinsonove bolesti.

- Ovaj projekat mi je uzbudljiv je povezuje tri veoma strastvene publike: zajednicu obolelih od Parkinsona, ljubitelje patika i fanove "Povratka u budućnost" - rekao je povodom izlaska ovih patika Majkl Džej Foks, koji i sam boluje od ove okrutne bolesti.

Kako vam se sviđa model Nike Air Mag?

Pogledajte još