BIVŠI PARTNERI ZAVRŠILI U SUZAMA: Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić razgovarali o žestokim svađama, prevari i prljavom vešu koji su izneli jedno o drugom (VIDEO)

Tokom prošle noći Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić obavili su ozbiljan razgovor o svim problemima koji se danima talože.

- Zvezdane, ako ćemo da idemo u konflikt nema potrebe da razgovaramo. Ja sa tobom mogu lepo da razgovoram - rekla je Ana.

- Je l' mirno spavaš? Nemaš grižu savesti? - upitao je on.

- Više je nemam, imala sam je jako dugo po pitnaju tebe. Ovo što si ovde je l' si to ti? - govorila je Ana.

- Možda i jesam - rekao je Slavnić.

- Ja sam to i shvatila. Shvatila sam da ja tebe nisam poznavala u mom i tvom odnosu - govorila je Ana.

- Možda sam se ja promenio i bio drugačiji, to nisi uzela. Da li misliš da ću ovo da ti zaboravim? - upitao je Zvezdan.

- Mene to ne zanima. Ja sam sve više shvatila kao izdaju, nego kao prevaru. Rešila sam se tebe, ti si se rešio mene i svako živi svoj život. Ja sam Zorici rekla juče da smo ti i ja par da bi se ovde sprdali i zezali i da bi se družili sa Majom. Ti znaš koja bi sprdnja bila da smo ti i ja ovde kao par i to je tako - odbrusila je Ćurčićeva.

- Zvezdane, meni ta žena nije ništa kriva da ja sa njom ne bih imala odnos. Ja sa Anđelom da se družim ne bi bilo normalno - rekla je Ana.

- Ovo je normlano? Neko te izvređa, a ti se posle družiš - dodao je Zvezdan.

- Šta je to bitno? Ona je bila sa tobom nakon veze sa tvojom devojkom, one treba, a ne Maja i ja. Ja nisam očekivala da ćeš ti biti sa Majom, ja sam se šokirala. Ti si mene ostavio zbog Anđele, da li kapiraš koji si sprdnju dao na mene? Ostavio si me zbog nekoga koga znaš dva i po meseca. Kad si me ostavio treba si da ideš sa tom devojkom, pa si uzeo da poj*beš celu kuću. Šta sam ti onda ja bila u životu? Težina je da me ostaviš i nastaviš da budeš sa tom ženom. Ja ti kažem da sam bila šokirana, a da ne pričam o komentarima za kupaći. Zveki, ajde približi se samo da ti objasnim - rekla je Ćurčićeva.

- Ja bih tebi da objasnim, da li si svesna šta si uradila? Samo me pogledaj i samo mi reci da li si svesna šta si uradila - govorio je Zvezdan.

- Svesna sam šta smo uradili meni i tebi. Ajde se vrati da smo ti i ja kod kuće - rekla je Ana.

- Da li možeš da shvatiš? - upitao je ponovo Slavnić.

- Mogu. Mnogo manje nego ti meni, nije merljivo. Ja sam sad preiskrena. Šta razmisljaš? Vidim da nije pametno - odgovorila je Ćurčićeva.

- Šta te boli k*rac? Ako te boli k*rac - dodao je on.

- Ja tebi ne želim ništa loše, kad sam ti želela loše? Ispričaj se sa mnom, to je ljudski, Zvezdane. Ja sam to zaslužila, a ti znaš koliko sam ja to zaslužila. Zvezdane, brate mili, slušaj, ja nisam zaslužila za sve šta sam ti bila, nisam zaslužila. Stavi se u moju situaciju, da li hoćeš i samo se vrati za sve što smo prolazili. Zvezdane, ti si me ubijao od varanja, ali je sve to nebitno - govorila je Ana.

- Ti si imala kontakt sa nekim ima mojih leđa - rekao je Zvezdan.

- Ti si me odjavio, mogla sam da imam kontakt sa kim želim. Nemoj njega da uvlačiš - dodala je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još