Tošić: Niko kao Delije!

- U Zvezdi sam proveo predivnih godinu dana koje nikada neću zaboraviti. Upoznao sam mnogo dobrih i iskrenih prijatelja što me čini veoma srećnim, a najveći žal ostaje zbog toga što nismo uspeli da osvojimo bar jedan trofej. Mislim da je dovođenje Prosinečkog za trenera bio pravi potez, jer je za kratko vreme doneo puno pozitivnih novina u ekipu. Ubeđen sam da će potvrda kvalitetnog rada stići u maju u vidu duple krune, jer to Delije zaslužuju. Verujem u svoje saigrače, čekam kraj prvenstva i dolazim na proslavu - rekao je novi igrač Real Betisa.

- U Srbiji igranje u reprezentaciji nosi veliki pritisak, o Zvezdi da ne govorim. Kada sam došao prošle godine, bilo mi je teško da uhvatim ritam, jer sam pre toga imao period u kome nisam igrao, menjao sam pozicije, i tek u prolećnoj polusezoni sam došao do daha, kako ja, tako i cela ekipa. Trudio sam se da i kada mi ne ide, da ostavim srce na terenu - iskren je kao i uvek Duško Tošić.

Duško iskreno veruje da navijači razumeju njegovu odluku da napusti ekipu pred kraj prelaznog roka, jednostavno osetio je potrebu da ode, da potraži novi izazov.

- Kakvu poruku mogu da ostavim najboljim navijačima na svetu - pita se Tošić i nastavlja: - Igrao sam u Francuskoj, Nemačkoj i Engleskoj, ali nigde nije ni približna atmosfera kao na našem stadionu. To treba doživeti. Još kao dečak sam ispunio svoj san da zaigram na punoj Marakani, pred punim tribinama. Nadam se da će moji doskorašnji saigrači zajedno sa Severom biti dobitna kombinacija u ovoj sezoni i da ćemo se svi zajedno radovati na kraju sezone - optimista je Tošić.

Pogledajte još