SVIMA ŽELIM LJUBAV: Danijela Dimitrovska progovorila o novoj devojci svog bivšeg supruga Ognjena Amidžića

Manekenka Danjela Dimitrovska poslednjih nedelja ponovo je u medijskoj žiži, zbog emotivnog života svog bivšeg supruga, Ognjena Amidžića, o čijoj novoj romansi ne prestaje da se spekuliše.

Nagađalo se da i Danijela ima novog dečka, a ona se sada pojavila na jednom prestoničkom događaju i otvoreno progovorila o obavezama, ljubavnom životu i bivšem mužu.

- Trenutno sam jako fokusirana na sina i na posao. To je ono što mene ispunjava, naravno, tu su i prijatelji i porodica, ja ljubav crpim iz svega. Jako mi je važno da imam otvoreni i blizak odnos sa porodicom. Uvek sam zaljubljena. Nije bitno da li je to ljubav koja potiče od prijatelja, porodice, deteta, to je ono što mene ispunjava - rekla je Danijela.

Potom se osvrnula na novog, potencijalnog partnera, pa prokomentarisala da li bi ga predstavila javnosti.

- O tome ćemo da pričamo kad dođe do toga, nikad ništa nisam krila, tako da neću kriti ni to - rekla je Dimitrovska.

Danijela je otvoreno progovorila i o emotivnoj vezi svog bivšeg supruga Ognjena Amidžića, sa skoro 20 godina mlađom koleginicom Minom Naumović.

- Što se toga tiče, ja svima želim ljubav. Ja sam jedno biće koje ceni sve što je lepo i pozitivno i stvarno svima želim ljubav i to je to - zaključila je Danijela Dimitrovska.

Izvor: Blic.rs
Foto: danijeladimitrovska/Instagram

Pogledajte još