OMILJENI PROLEĆNI ODEVNI KOMAD: Kako kombinovati bele farmerice?

Bele farmerice su prvi sinonim lepog vremena, a evo 3 najjednostavnija načina kako da ih kombinujete!

Kada početak toplog vremena postane poznat ne samo prognostičarima , ruke same posežu za onim stvarima koje su na hladnoći morale da budu sakrivene na dalekim policama ormara. Jedna od njih su bele farmerke, kojih se mnogi plaše da nose zimi zbog njihove nepraktičnosti. Street blogeri se ne slažu sa ovim i pokazuju nam uporne kombinacije sa njima čak i po najslabijem i vlažnom vremenu, zarazeći svakoga svojim primerom – a sa početkom toplog vremena, čak i najvatreniji skeptici dobijaju novo polje za eksperimentisanje.

Činjenica da su farmerke (bilo bele, plave ili crne) odavno sastavni deo osnovne garderobe definitivno nije nikome tajna. Pitanje je samo u izboru relevantnih i modernih stilova: oni, naravno, prolaze kroz neke metamorfoze tokom vremena. Opušteni boyfriend jeans, široke farmerke, skinny farmerke – svake od njih je lako prilagoditi stilu: od sportskog šika do klasične i formalne kapsule za posao. Nudimo vam tri najlakše kombinacije ove sezone sa belim farmerkama.

Kako nositi bele farmerice?

Osnovne kombinacije

Pravilo koje funkcioniše sa svim predmetima garderobe: ako ne znate sa čime da kombinujete stvar, kombinujte je sa čvrstom podlogom. Ona je, inače, za svakog drugačija: ako vam je poželjniji opušteni sportski šik, dopunite odeću oversized duksom sa kapuljačom.

Za formalniji izgled sa farmerkama, uparite ih sa običnom majicom i oversized kariranom košuljom. Bele farmerke su savršena osnova za outfit koji će biti mnogo zanimljiviji od uobičajenog plavog teksasa, kojeg bi mnogi već mogli da se zasitite.

Bele farmerice i beli autfit

Najjednostavniji stilski lajf hak koji radi sa bojama bilo koje palete je totalni izgled, sastavljen od stvari jednog raspona. Ali ako treba da budete oprezni sa crnom (ipak, rizici da izgledate previše monotono i sumorno su preveliki), bele nijanse su sasvim sposobne da privuku svu pažnju na sebe i neće zahtevati veliku količinu asesoara.

Naravno, torba sa akcentima sa velikim dodacima ili neobičnim blokovima boja, nekoliko redova lančića oko vrata ili privlačnih prstenova neće biti suvišna, ali i bez njih, vaša odeća će već izgledati holistički zahvaljujući čistoj svetloj nijansi.

Neobično

Bele farmerke izgledaju sjajno ne samo u kanonskim ahromatskim duetima, već i uparene sa kožom.

Ništa manje dobro se druže sa teksasom: na primer, sa glomaznim teksas jaknom ili modelima u zapadnom stilu ukrašenim resama i vezom.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još