VODITELJKA ČEKA DRUGO DETE: Trudna Marija Lazić (FOTO)

Voditeljka Marija Lazić čeka svoje drugo dete sa izabranikom Vukom Živkovićem, sa kojim već ima ćerku Valeriju od tri godine.

- Prijatelji su mi govorili: "Super si se snašla kao majka, nisi se mnogo ugojila, hajde drugo dete". Rekla sam im da sačekaju. Moram malo da se odmorim i da se vratim u formu - rekla je Marija jednom prilikom, a sada je već u trideset osmoj nedelji trudnoće.

Voditeljka na svom Instagram profilu ne krije sreću zbog trudnoće, te tako redovno deli fotografije na kojima se jasno vidi trudnički stomak, a otkrila je i da čeka devojčicu.

Inače, Marija Lazić se tri puta udala i to za istog čoveka. Prvi put na intimnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali samo kumovi, drugi put uz širi krug prijatelja, a treći - u crkvi. Marija se verila u Parizu, gde je zaprošena sa 33 dijamanta, pa je napravila egzotično venčanje na Maldivima koje se desilo samo uz prisustvo kumova, a potom upriličila opštinsko i crkveno venčanje u Beogradu.

Kako je isticala u svojim intervjuima, nju je majčinstvo promenilo iz korena.

- Majčinstvo me je promenilo nabolje, i to hijadu puta. Ćerka je oplemenila naše živote. Ona je ono što nam je falilo da budemo kompletni - rekla je Marija.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: maryzivkovic/Instagram

Pogledajte još