BIVŠI ZADRUGARI UŽIVAJU U SARAJEVU: Pomirili se Dragana Mitar i Edo Fetić

Iako su mnogo puta do sada rekli da su završili za sva vremena, bivši učesnici "Zadruge" Dragana Mitar i Edis Edo Fetić ponovo su se (po ko zna koji put) pomirili.

Njih dvoje su se odali na mrežama, budući da su oboje objavili fotografije iz Sarajeva, a vrlo brzo Pink.rs objavio je paparaco fotografija koje potvrđuju sumnje da su ponovo u ljubavi.

Dragana i Edo uslikani su u centru Sarajeva, u Baščaršiji, gde su uživali u romantičnoj šetnji i razgledali izloge, a nema sumnje da je Fetić svojoj novoj-staroj devojci ispunio svaku želju.

Bivša zadrugarka nije želela da potvrdi ovu informaciju za medije.

- O čemu se radi? Ne, ne, stvarno, nismo se pomirli - nasmejala se Dragana i počela priču:

- Nismo se pomirili, nismo u vezi, ja bih stvarno rekla da je tako, nemam šta da krijem. Slučajno smo se sreli u Sarajevu. Ja sam tamo otišla sa sinom, imala sam nešto da završim i on je video stori koji sam objavila. Pozvao me je, pitao šta ću u Sarajevu, rekao je da se i on zadesio tu, poslom, i pitao da popijemo kafu. Rekla sam: "Što da ne", što ne bih popila kafu? Sa svakim bih je popila. Sedeli smo, popili kafu, ispričali se i prošetali tu, centrom i to je to. Stvarno se nismo pomirili - rekla je Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još