Seka Aleksić u manastiru!

List “Alo” piše da se Seka posvetila strogom duhovnom životu, u cilju dobijanja potomstva

Seka je odlučila da pre odlaska na vantelesnu oplodnju očisti svoje telo i duh tako što će vreme provoditi izolovana od spoljnog sveta, posvećena molitvi i postu. Ona žarko želi decu, kao i njen muž, i spremna je da da sve od sebe kako bi joj se ta želja što pre ispunila – kaže sagovornik lista “Alo!”.

– Svi oni koji su se zatekli proteklih dana u ovom božjem hramu, mogli su se uveriti da pored njih spokojno i mirno stoji jedna od najvećih folk zvezda koja se zajedno s njima molila. Iako je bila ubeđena da je niko neće prepoznati jer je bila obučena kako i dolikuje kada se nađete na ovakvom mestu, u dugoj haljini i s maramom na glavi, pevačicu su ipak svi uočili. Međutim, njoj to nije smetalo, pa se nakon molitve mirno pozdravila sa radoznalim svetom, koji se očito pitao otkud ona u manastiru.

Seka vreme u manastiru uglavnom provodi u dugim razgovorima sa svojim duhovnikom ocem Varnavom, koji joj pomaže da shvati svrhu ovozemaljskog bivstvovanja i uspešno savlada sve životne prepreke. Upravo po njegovom savetu, pevačica će naredna dva meseca provesti u Kuveždinu.