Totenhem takođe želi Bekama

Totenhem je tako postao drugi klub iz Premijer lige koji se javno interesovao za Bekama, pošto je to ranije učinio i Kvins park rendžers.

“Pevci” su možda u prednosti, jer je nekadašnji kapiten Engleske trenirao s njima tokom pauze sezone u SAD. Trener Totenhema Hari Rednap rekao je da ne zna kako bi mogao da odbije Bekama.

“Ne mislim da ikako Bekamu može da se kaže 'ne'. On bi doneo mnogo svakom klubu. Trenirao je s nama prošle sezone. Bilo je fantastično što je uopšte sa nama, i kao igrač i kao osoba“, rekao je danas Rednap.

“Bio je vrhunski profesionalac i on je tip momka koga biste voleli da imate unaokolo. On je neko na koga se mlađi ugledaju i sjajan je uzor za svakoga“, dodao je trener Totenhema.

Iako je Bekam trenirao sa Spursima u januaru, klub nije uspeo da isposluje dogovor o pozajmici. Pregovori Totenhema i Bekamovih predstavnika još nisu počeli, pošto igrač ne želi da razgovara dok se sezona u SAD ne završi u novembru.

“Kakve su šanse da ga dovedemo? Nemam pojma. Biću iskren, nemam predstavu. Ne znam kakva nam je finansijska situacija i šta bi bilo potrebno da dođe, nisam pričao s predsednikom. Ali, naravno da bih voleo da ga imam“, rekao je Bekam.

Londonski rival KPR izrazio je ranije interesovanje za bivšu zvezdu Mančester junajteda i Real Madrida.

“Verujem da bi to bilo dobro za klub. Ali, i dalje smo jako, jako daleko od toga“, rekao je predsednik KPR-a Toni Fernandes, izvršni direktor Er Azije, vlasnika kluba.

Beta

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.